Lid worden

Als je denkt dat survivalrun wel wat voor jou is, kun je bij ons het hele jaar door vrijblijvend 3 keer meetrainen om te kijken of de sport je bevalt. Dit is mogelijk op woensdag om 20.00. In februari en september hebben we specifieke open trainingen, welke zijn gefocussed op nieuwe leden.

Om na de introductie trainingen mee te mogen doen aan verdere trainingen en wedstrijden van D.S.S.V. Tartaros moet je lid zijn van de vereniging.

Let op dat je ook via het Union-card systeem ingeschreven moet staan bij Tartaros!**

De prijzen worden per jaar per ALV vastgesteld. In 2017-2018 bedraagt de contributie:

  • €35,- voor een jaar
  • €20,- voor een half jaar

Het is tevens verplicht om hiernaast SBN lid te worden à €17,50 per jaar, deze inschrijving kan ook door Tartaros geregeld worden.
Een jaar lidmaatschap inclusief union card, verenigingsheffing, contributie en bondskosten is dus €40 + €22,50 + €35 + €17,50 = €115,-

**

Uitleg inschrijving union card systeem

Log in op de dms pagina en ga naar “Aanbod” en selecteer de juiste Union card (niet degene die een maand geldig is).
Ga naar winkelwagen. Betaal. Log uit en log opnieuw in om verenigingsheffing aan te vragen.

Voor de verenigingsheffing ga onder het tabblad “Profiel” naar “Verenigingen”. Kies een vereniging en bewaar dit. Hierna moet je wachten tot de secretaris de aanvraag heeft geaccepteerd. Als dit is gebeurd, ontvang je een mailtje met als het goed is een link naar de juiste pagina. Handmatig naar de pagina gaan, kan door te gaan naar: “Aanbod” en wijzig vestiging van “Campus Utwente” naar DSSV Tartaros (of andere sportvereniging). De verenigingsheffing staat nu als optie onderaan.