Bestuur

Welkom op de pagina over het bestuur van D.S.S.V. Tartaros.

vlnr Corinne, Elwin, Martijn, Arjen, Thiemo

Wij zijn:

Voorzitter: Martijn Eppink

Inmiddels ben ik bijna vier jaar lid van Tartaros. In deze tijd ben ik (licentie)wedstrijden gaan lopen en alleen maar enthousiaster geworden over zowel Tartaros als Survivalrun. Binnen enkele commissies heb ik mij al in mogen zetten voor zowel de sportieve, als gezellige aspecten die Tartaros kenmerken. Als voorzitter sta ik er voor om met mijn bestuursgenoten, maar vooral met de gehele vereniging deze kenmerken vast te houden en uit te blijven dragen naar buiten.

Secretaris: Elwin Vree

Mijn naam is Elwin Vree, secretaris van D.S.S.V. Tartaros, en ik zou graag wat meer over mezelf vertellen.

Ik ben 19 jaar oud, tweedejaars werktuigbouwkunde student en woon op kamers in de stad. Ik ben nu ongeveer een jaar lid, en heb der nog steeds schik van. Hiervoor heb ik nog nooit een sport beoefend. Wel ben ik jarenlang actief geweest bij de plaatselijke scouting vereniging in mijn oorspronkelijke woonplaats Voorst. Survivalrun bevalt me echter wel. Het geeft me altijd wel een goed gevoel als ik de volgende dag door spierpijn het een en ander aan nieuwe spieren in mijn lichaam ontdek.

Naast Tartaros hou ik er van om oude machines te restaureren. Al mijn spaarcenten gaan dan ook in mijn eigen stuk techniek uit de jaren ’60: een trekker. Klein beetje cliché voor een WB ’er maar daar kan ik ook niks aan doen. Deze voorliefde voor techniek heeft er waarschijnlijk ook toe geleid dat ik WB ben gaan studeren. Ik kan veel dingen met mijn handen bouwen, maar creativiteit stroom ik nooit van over. Daarnaast ben ik altijd wel in voor een biertje, in het bijzonder als deze is gecombineerd met een goed stuk vlees van de BBQ.

Let hier wel op, ik ben namelijk een echte Tartariër dus groen is mijn kleur! Dit is zowel in bier, als sport en ook achtergrond. Deze kleur is me van jongs af aan aangeleerd doordat allebei mijn ouders hovenier zijn. Enigszins kennis van planten zou ik dus moeten hebben vergaard. Ook backpacken valt onder mijn hobby’s. Ik heb hier helaas laatste jaar weinig tijd voor gehad, maar dit wil ik zeker weer op gaan pakken.

Penningmeester: Arjen Welleweerd

Heyo, ik ben Arjen. Bachelorstudent Technische Geneeskunde en penningmeester van Tartaros. Naast deze twee steunpilaren in mijn leven ben ik hoofdzakelijk enthousiast over muziek. Zo probeer ik een aantal keer per jaar naar een optreden te gaan en ga ik nu een paar jaar naar Lowlands. Ik ben hier de afgelopen twee jaar de persoon in mijn groep geweest die het meest verantwoordelijk met geld is geweest, wat getuigt van mijn episch financieel inzicht. Al zou je het wel verwachten aan de hand van mijn studie, ik ben niet in staat om een botbreuk ter plekke te genezen. Het is dus, ook als ik op die betreffende dag ook train, ten zeerste afgeraden van hindernissen op de baan af te duiken.

Ik kom uit Hardenberg, of zoals wij het zelf noemen het land van de vele campings, en heb daar bij de survivalrunvereniging Vechtdal Survival gezeten voor ik in Enschede kwam wonen. Je zou kunnen zeggen dat het vuur in mijn hart voor survivalrun hier aangewakkerd is.

Andere bezigheden: Motorrijden is radicaal, Koken is best wel nice en eten is ook vet chill. Dan doe ik ook graag zat van die dingen waar ik geen tijd voor vind zoals lezen. Ik ben bijna altijd wel in om te chillen.

Commissaris baan en materiaal: Thiemo de Groof

Ik ben Thiemo, meerderejaars student Forensisch Onderzoek en groot voorstander van het vertellen van goede verhalen. Dit vond ik een goede combinatie om de functie van baan en materiaalcommissaris op mij te nemen, aangezien hierbij de voorraad nauwkeurig bij gehouden moet worden en er goeie verhalen verteld moeten worden op vergaderingen eer er nieuwe materialen kunnen worden aangeschaft. Verder woon ik op de campus en ben ik altijd wel te porren om lekker te klussen op en rond de baan. Als ik niet bij trainingen of Tartaros activiteiten rond hang heb ik natuurlijk nog andere hobby’s. Ik lees graag, alles van boeken tot stripboeken tot korte verhalen. Ik ga graag in het weekend zeilen. En bij echt mooi weer wil ik ook nog wel eens een rondje maken op de racefiets. Verder ben ik actief binnen de plaatselijke scouting thuis thuis. Hier geef ik leiding aan een welpengroep en gaan we op zaterdag met mooi weer kanoën.

Commissaris interne betrekkingen: Corinne van den Brink

Hoi hoi! Mijn naam is Corinne van den Brink, en ik ben de commissaris interne betrekkingen van D.S.S.V Tartaros, en ik zal mij eens even voorstellen.

Ik ben 19 jaar oud, sommigen schatten me op 23 maar niks is minder waar. Ik ben, ondanks verhalen over Spaanse achtergronden, gewoon van Nederlandse bodem. Ik kom uit een dorpje genaamd Aalten, en nee daar is nog minder te beleven dan je al vermoed. Ik besloot dan ook op kamers te gaan in Enschede. Ik studeer op het Saxion, hier wijd ik dagelijks mijn tijd aan de studie Chemische Technologie. Ik ben nu ongeveer anderhalf jaar lid bij Tartaros. Hiervoor heb ik lang op turnen gezeten waar ik best ver ben gekomen. Echter ik hoorde dat ze bij Tartaros aan happy-jacks doen. Dit kon ik natuurlijk niet missen. De switch was dus snel gemaakt. Binnen Tartaros heb ik verschillende commissies gedaan voor mijn bestuursjaar. Zo was ik fanatiek in het verzorgen van de clubkampioenschappen, en zou je me vast weleens gehoord hebben over alle supertoffe TradiCie activiteiten die ik help organiseren.

Verder schijn ik een hoop hobby’s te hebben. Zo zou ik bijvoorbeeld Nederlands-kampioen volleyballer zijn geweest, en kanoën schijn ik ook hoge ogen mee te kunnen gooien. Echter ik moet jullie teleurstellen. Ik heb nooit iets in die richting gedaan. Wel speel ik al jarenlang gitaar. Hiermee kan ik inmiddels een aardig deuntje spelen. (Dit is codetaal voor ieder liedje dat je kan bedenken, dus maar eens een gitaar in mijn handen).

-“Hakuna Matartaros”-


8e bestuur (2016-2017)

Naam functie
Kas Attevelt Voorzitter
Anna Kaal Secretaris
Marije Siemann Penningmeester
Anouck Wisselink Commissaris interne betrekkingen

6e bestuur (2014-2015)

IMAG1024 edited

Naam functie
Riemke Drent Voorzitter
Reinier Nielen Secretaris
Manouk ter Steege Penningmeester
Diederik van der Valk Baan- en materiaalcommissaris

4e bestuur (2012-2013)

Naam functie
Jeroen van Beek Voorzitter
Marjon Baas Secretaris
Jasper van der Heijdt Penningmeester
Sebastian Schiller Baan- en materiaalcommissaris

2e bestuur (2010-2011)

Naam functie
Ralph Voortman Voorzitter
Kjell Meershoek Secretaris vanaf februari
Michiel Raaijmakers Secretaris tot februari
Jeldrik Bakker Penningmeester
Wouter Beeks Baan- en materiaalcommissaris

7e bestuur (2015-2016)

Naam functie
Arnaud Loman Voorzitter (07/05/2015 – 24/10/2015)
Bas Keet Secretaris
Eelkje Kooistra Penningmeester
Cisko Loos Baan- en materiaalcommissaris
Jelle Buitenhuis Commissaris interne betrekkingen (Tot 24/10/2015)
Jelle Buitenhuis Voorzitter (Vanaf 24/10/2015)

5e bestuur (2013-2014)

Naam functie
Jasper van der Heijdt Voorzitter
Marjon Baas Secretaris
Manouk ter Steege Penningmeester

3e bestuur (2011-2012)

3e bestuur

Naam functie
Jelle Dijkstra Voorzitter
Karel Drenth Secretaris
Matthijs Tijink Penningmeester
Jan Greuter Baan- en materiaalcommissaris

1e bestuur (2009-2010)

Naam functie
Berend Bekker Voorzitter
Michiel Raaijmakers Secretaris
Jeldrik Bakker Penningmeester