Trainingen

Wij trainen op de campus van de Universiteit Twente, waar wij een baan hebben. Deze baan ligt aan de noordzijde van het sportcentrum.In de winter, als het te koud is om buiten te wachten, verzamelen we binnen in het sportcentrum. Anders staan we buiten bij de baan.

Elke woensdag van 20:00 tot 21:30 uur vindt er een training plaats onder begeleiding van survivalruntrainer Tjerk Susan. Als je nog niet eerder getraind hebt, kom dan vooral een keer langs op de woensdagavond om te kijken of survivalrun wat voor je is!

Elke maandag van 19:30 tot 21:00 uur en donderdag van 18:00 tot 19:30 uur kan er vrij getraind worden. Dit betekent dat de baan geopend wordt door een baanverantwoordelijke van Tartaros en dat elk lid van Tartaros vrij is om zelf een training af te werken, op donderdag is tevens Tjerk Susan aanwezig om de gevorderden training te geven. De baanverantwoordelijke komt ook met voorstellen voor de training.
Een voorwaarde voor het trainen op deze maandagtraining is dat je het “aansprakelijkheidsformulier” ingevuld en ondertekend hebt. Hierin verklaart elk lid dat zij/hij op eigen risico traint tijdens de vrije trainingen. Dit is noodzakelijk, omdat de training niet onder begeleiding geschiedt van een sportinstructeur die aangesteld is door het sportcentrum. Dit formulier is te verkrijgen op de woensdagtraining en moet ondertekend worden door de trainer.

Introductietrainingen

In september en februari worden er speciale introductietrainingen gegeven waarin de basis technieken van survivalrun extra worden voorgedaan en uitgelegd. Dit zijn de ideale instap trainingen voor mensen die nog nooit aan survivalrun hebben gedaan. Deze intro trainingen zijn iedere woensdag in september en februari en duren van 20:00 tot 21:30. Op andere momenten door het jaar heen ben je natuurlijk ook van harte welkom om een keer te komen kijken op de woensdag.

De aanbevolen kleding voor survivalrun is een runningtight samen met trailschoenen en een t-shirt dat vies mag worden, eventueel kun je een thermoshirt onder je t-shirt aan doen als het koud is. Voor de eerste trainingen echter zijn een joggingbroek en goede hardloopschoenen al voldoende. Als je vragen hebt over de trainingen of in het algemeen kun je altijd mailen naar secretaris@dssv-tartaros.nl

Trainingslocatie

Onze trainingslocatie is te zien op de kaart die hieronder is weergegeven. De enige ingang is vanaf buitenaf aangegeven met de rode pijl.
Plattegrond Trainings locatieVooraanzicht baan